Story
..jött a 3-as!
1. bekattanás
2. zabálhatnék
3. mi van itthon?!
Ez a kis trió engem mindig kreatívvá tesz! 🙂
Ez lett belőle, érdemes kipróbálni, mert tényleg pofon egyszerű és nagyon hamar megvan! Nem is ragozom túl, jöjjön a recept!!
Hozzávalók
- 4 nagy marék dió
- 10 dkg aszalt sárgadinnye, vagy bármilyen gyümölcs
- fél alma
- 1 tk fahéj
- 2 tk vaniliás xilit
- 2 marék glm zabpehely
A zabpehely kivételével mindent robotgépbe dobok, és addig darálom, míg massza lesz belőle.
Utána dobom bele a zabpelyhet, és addig gyömöszkölöm, míg összeáll.
Kis golyókat formálok belőle.
Ennyi! Ugye nem bonyi? Tessék nekállni!
Tippek, tanácsok
- Az aszalt gyümölcs választható. Nekem sárgadinnye volt itthon, de szuper lehet kivivel is pl, vagy eperrel, de mondhatnám a csontig lerágott datolyát is, vagy fügét.
- Aki nem gluténérzékeny, az használjon sima zabpelyhet..talán kicsit könnyebben is jut hozzá!
És hogy mivel?
Lehet hozzá nassolni a dióból magából, érdekes kombináció lehet a puha és a kemény dió együtt.
..de magában sem rossz betömni belőle egy ötöt-hatot (…hetet-nyolcat)
:)))
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: