Kedves olvasó közönségem!
Nagy nagy örömmel, és teli-teli büszkeséggel írok most nektek! Nem receptet hoztam, hanem 2 jó hírt.
Az első, hogy holnapután egy éves a blog. Szerintem ez azért ünneplendő dolog, nem? 🙂
Én általában nem vagyok egy kitartó típus, de mikor ebbe belekezdtem, tudtam hogy ez egy új ösvény lesz az életemben, mindig hatalmas lendülettel állok neki a kísérletezésnek, és tudom, hogy van haszna!!
Ez Ti, kedves olvasóim erősítitek bennem, mikor megkerestek, tanácsot kértek, vagy csak hozzászóltok, vagy csak like-oljátok a bejegyzéseimet. Jó érezni, hogy van, akikért érdemes csinálni!
Köszönöm, hogy vagytok nekem 🙂
A második jó hír pedig az, hogy kilépve a világhálóból fizikai síkon is elérhetővé válok, Laktózmentes fakanál gasztro klubot indítunk az egyháromban.
Nézzétek csak!
“Élet laktóz és glutén nélkül: gasztro klub az egyháromban”
Tematikus gasztro klubunk nem főzőiskola, nem is lakásétterem sokkal inkább olyasfajta péntek esti közösségformáló tér, ahol együtt alkotunk egy téma mentén majd egy pohár bor vagy tea mellett elfogyasztjuk az elkészített ételt.
Laktóz és gluténmentes ételek – péntek esti gasztro klub négy felvonásban
Chefünk és szószólónk Bíró Katica gasztroblogger, aki eleinte csak saját életét szerette volna megkönnyíteni új receptek kikísérletezésével, de időközben ráébredt arra milyen sok ember is áll tanácstalanul amikor laktóz vagy glutén allergiát diagnosztizálnak nála. Négy hetes kurzusa kellő alapot ad egy könnyebb és egészségesebb életmód elsajátításához, valamint feléleszti a kreatív oldalát mindazoknak akik nem csupán finomat hanem szépet is szeretnének alkotni a konyhában.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: