Story
Prágában ettünk hasonló finomságot a gluténmentes étteremben és alapvető tulajdonságom, ha valami ízlik, akkor addig kísérletezek, míg olyat nem csinálok én is. Tessék, olyan!
Hozzávalók50 g laktózmentes teavaj
1 nagy teáskanál őrölt pirospaprika (én a tassi paprikára esküszöm)
só, bors
8-10 szál metélőhagyma
1 tk frissen facsart citromlé
Semmi egyéb dolgunk nincs, mint hogy a szoba-hőmérsékletű vajba keverjük a fűszereket és a citromlevet.
A vajban szépen felolvad a paprika szép színe, és hamar egyneművé válik. Aki ehet sima kenyeret azt irigylem, aki nem, az választhat, hogy süt magának alá, vagy azonnal megkóstolja abonettel
Tippek, tanácsok
Lehet még köményt is beletenni az is érdekes ízkombó, vagy petrezselymet is.
És hogy mivel?
Én most krémleves mellé tettem, de lehet előételnek tálalni gluténmentes kenyérre, vagy akár a reggelibe is szervesen beilleszthető. Nagyon egyszerű és nagyon-nagyon finom, tessék kipróbálni, tényleg kettő perc az egész!
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: