Story
Újabb felújítás következik. Nagyon régóta nem sütöttem kenyeret, mert sokkal egyszerűbb hungarocellt venni a boltban, de már úgy hiányzott a “zsömlébe harapok” érzés, meg hogy a “kenyér nem törik szét a kezembe, mikor megkenem”, így hát eldöntöttem, újra előszedem az akkor jól kikísérletezett receptem, és újrapróbálom ezúttal zsömlének. Új alapanyagként belekerült a hajdina, mert tök szépen összeáll tőle a tészta, és ha nem 1-1-ben ezzel sütök, ízre el is tűnik benne.
Hozzávalók
1.edény:
Ezeket egy kanállal összekeverem csak.
2.edény
Tippek, tanácsok
A tetejére én szeretek magkeveréket szórni, amit az Auchan áruházban ki lehet mérni, és ugyanitt veszem kilóra a mandulát és a kesudiót is. Sok mindenük van, Ti próbáltátok már?
És érdemes többet is csinálni, aztán betenni a fagyóba, mert remekül fagyasztható és bármikor fogyasztható!
És hogy mivel?
Mi jó kis tabasco-s, snidlinges tojáskrémmel kentük meg, vékony kis sonkaszeletet tettünk bele és rengeteg érett, finom paradicsommal ettük meg. Igazán élmény volt a sok hungarocell után.