Story
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én például lassan unom a fagyizók kínálatát. Legalább is, amit nekünk kínálnak..
Tegye fel a kezét, ki találkozott már más válasszal a következő kérdésemre, mint e kettő!
-“Melyik a laktózmentes fagyi ezek közül?”
a., -“Az össes gyümölcsfagyi: eper, málna, citrom”
b., -“Sajnos egyik sem, bocsiii”
Na jó, tudom, nagy ritkán bele lehet futni, de szinte kivétel nélkül nekem mind nagyon jeges, nagyon vizes ízű. Mindig bele szoktam trollkodni egy nyalás erejéig a máséba, és cseppet sem meglepve tapasztalom,hogy igen, az amit a “másik asztalnál” rendeltek, rendre sokkal finomabb.
Na tegyünk érte, hogy legyen otthon egy krémesebb, és mindezt nagyon egyszerűen.
Hozzávalók 6 db-hoz
2 ek méz
2 ek Nesquik csokiszirup
Kókusztejszín
Svéd bútorbolt fagyiformája
A robotgépbe bedobálom a banándarabokat, beleteszem a mézet és a csokiszirupot, és felengedem annyi kókusztejszínnel, hogy 3 dl legyen az egész.
3,5 dl mennyiség fér el a 6 db formában, ezt előtte lemértem, de addig robotgépezem a hozzávalókat, míg a tejszín kicsit felhabzik, és 3,5 dl lesz az egészből.
Ekkor a formába öntöm, és betolom az éjszakára a fagyóba.
Tippek tanácsok
Az első és legfontosabb tanácsom, hogy lefekvés elött csináljuk meg, mert akkor nem fogunk óránként ránézni, hogy készen van-e, és nem fogjuk félkészen megenni.
Azt hiszem, több tanácsom nincs 😀
És hogy mivel?
Én per pillanat még nem vagyok vele kész, gondolkodom rajta, hogy holnap reggel megmártom étcsokoládéba és visszadugom pihizni egy órácskára.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: